Обрані товари
0
Обрані артисти
0

ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ

Сильні українці за кордоном: історії та досвід Анни Свірідової в програмі "Життя прекрасне" на Радіо Прищепкін

12.10.2022

Анна Свірідова - Зірка в евакуації Радіо Прищепкін TOP40.IN.UA
Канал Радіо Прищепкін в YouTube

У програмі "Життя прекрасне" на Радіо Прищепкін, гостем була відома телерадіоведуча та програмна директорка Радіо Українських доріг, Анна Свірідова. У розмові з ведучим програми Єгором Прищепкіним, Анна розповіла про своє життя за кордоном під час війни, про дистанційне створення нової радіостанції та плани на повернення.

Анна розповіла про свою евакуацію, де розкрила деталі, з ким та як поїхала. Вона також поділилася веселими та сумними історіями з Австрії, де вона проживала під час війни. Анна підкреслила, що багато українців за кордоном стикаються зі складнощами, але залишаються сильними та не здаються.

Під час розмови, Анна також поділилася своїми планами на майбутнє та розповіла, що планує повернутися додому, до України. Всіх слухачів та глядачів Радіо Прищепкін залишились під враженням від історій та досвіду, який поділилася з ними Анна Свірідова.

Розкажи про це друзям!

ПРО ПРОЄКТ

ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ. “Життя прекрасне” - це гостьовий проєкт про цікавих людей та яскраві події. Ведучий програми - Єгор Прищепкін, запрошує гостей на невимушені розмови, де вони діляться своїми новинами, думками, досвідом. Героями програми є актори, спортсмени, продюсери, політичні діячі, тобто, видатні особистості.