Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

Несподіваний прорив: THE ARMO номінований на престижну премію у Берліні!

20.05.2024

THE ARMO
THE ARMO

Український співак THE ARMO отримав несподіване визнання на міжнародній сцені. Його провокативний кліп "ROCKSTAR", який вийшов під Новий рік, номінований на престижну премію Berlin Music Video Awards у категорії “BEST LOW BUDGET”. Це перший раз за останні два роки, коли кліп українського артиста представлений на цьому фестивалі.

Раніше на Berlin Music Video Awards Україну представляли такі відомі артисти, як МОНАТІК, але цього року честь країни захищатиме THE ARMO. Його команда зізнається, що навіть не думала подавати кліп на міжнародний фестиваль. Виявилося, що організатори самі помітили відео на YouTube і запропонували артисту податися на конкурс.

Якщо чесно, для мене таке запрошення було несподіванкою. Спочатку я сумнівався, чи варто погоджуватись, але потім вирішив прийняти цю пропозицію, оскільки це висока оцінка не тільки моєї творчості, а й роботи всієї нашої команди

- поділився THE ARMO.

Відео "ROCKSTAR" має шанс здобути перемогу на церемонії нагородження, яка відбудеться 12-14 червня 2024 року у Берліні. Команду співака на заході представлятиме режисер кліпу Валерія Джигіріс. 

Чи зможе український кліп "ROCKSTAR" здобути перемогу на Berlin Music Video Awards, стане відомо вже зовсім скоро. Незалежно від результату, ця номінація стала великим досягненням для української музичної сцени.

Розкажи про це друзям!