Обрані товари
0
Обрані артисти
0

останні новини

КОРУПЦІЇ більше не нема! Міша Крупін приголомшив несподіваною заявою

20.05.2024

Український співак Міша Крупін здивував своїх шанувальників новиною про закриття гурту "Корупція". У своєму Instagram артист розповів, що контракт з лейблом Papa Music закінчився, і через невдалі переговори з лейблом він більше не має прав виконувати пісні гурту. Це означає, що такі хіти, як "Красный бархат", більше не звучатимуть на концертах.

Крупін зазначив, що ситуація з лейблом дуже його засмутила, проте він не збирається зупинятися і готовий продовжувати музичну діяльність. Артист обіцяє нові пісні і проєкти, але вже в межах своєї сольної кар'єри.

Через те, що після закінчення договору з лейблом Papa Music ми не змогли домовитись про подальшу співпрацю, лейбл заборонив мені співати пісні проєкту "Корупція". Тобто "Корупції" більше немає, і ви більше не почуєте "чорний чемоданчик" у моєму виконанні

– заявив артист. 

Це не перша спроба Міши відокремитися від лейблу. На початку великої війни він вже виходив у вільне плавання, як і Wellboy. Але юристи Papa Music були наполегливі та знайшли аргументи повернути собі виконавців. Як бачимо, у випадку з Мішею - тимчасово.

Міша Крупін також підкреслив, що гурт "Корупція" завжди буде важливою частиною його музичної спадщини, але зараз він відчуває, що настав час рухатися далі і створювати щось нове. Артист подякував фанатам за підтримку і закликав їх слідкувати за його новими роботами.

Наразі Міша працює над новим матеріалом і готує сюрпризи для своїх прихильників. Він запевнив, що його сольна кар'єра буде не менш цікавою та насиченою, ніж період з гуртом "Корупція".

Чекайте на нові пісні, все тільки починається

– написав Крупін.

З нетерпінням чекаємо нових хітів від Крупіна і сподіваємося, що зміни принесуть йому нові творчі досягнення та успіхи.

Розкажи про це друзям!